Workshop Musical Dansen Utrecht

Prijs: 
€ 25,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
2,0 uur

Kijkt u altijd vol bewondering naar musicalsterren die hun publiek verassen met zang, dans en acteren? Met deze workshop musical dansen in Utrecht toveren wij u om tot zo’n musical ster!

Musical Dansen
Leef je helemaal uit op de klanken van The Sound of Music en laat je beste moves zien op het nummer The Dancing Queen. In een speciaal voor uw gezelschap gereserveerde ruimte gaan alle remmen los! De workshop zal beginnen met een korte warming up om de spieren alvast op te warmen, daarna beginnen we met het echte werk. De geografie wordt doorgenomen en de rollen worden verdeeld, zodra iedereen er klaar voor is kunnen we beginnen. In 1,5 uur worden jullie omgetoverd tot echte musical sterren. Zodra iedereen de geografie onder de knie heeft en helemaal in zijn/haar rol zit wordt het eindresultaat op film vastgelegd. Zo kunt u thuis nog eens nagenieten van deze swingende workshop musical dansen in Utrecht.

Inclusief;
- Ervaren danslerares
- Zaalhuur
- Onze garantie op een onvergetelijk groepsuitje
- Het eindresultaat op film
- BTW

Kom er achter wie van uw vrienden, familie of collega’s  als beste musical danser uit de verf komt en ervaar het gevoel van schitteren op een groot podium tijdens onze workshop musical dansen in Utrecht!