Workshop Buikdansen Utrecht

Prijs: 
€ 25,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
2,0 uur

Bent u op zoek naar een swingend uitje met vriendinnen? Laat je buik maar zien tijdens deze unieke dansworkshop!

De  Workshop Buikdansen
Tijdens deze twee uur durende buikdansworkshop wordt u ingewijd in de wondere wereld van het buikdansen. Buikdansen is een van de oudste dansen ter wereld. Duizenden jaren geleden waren het de tempeldanseressen die de mythologische verhalen met deze dans uitbeelden. In de loop der jaren zijn er allemaal elementen aan deze dans toegevoegd. Inmiddels is het een verzameling van bewegingen uit verschillende landen en culturen.
Voor uw gezelschap reserveren wij een dansruimte in het centrum van Utrecht. Onze ervaren buikdanslerares zal u meenemen in de wereld van het buikdansen. Speciaal voor de aanstaande bruid of jarige ligt er een 1001 nachten kostuum klaar en voor de overige leden van het gezelschap hebben we rinkelende sjaals. Zodra iedereen omgekleed is begint de workshop en leert u stukje bij beetje steeds meer van deze prachtige dans.
Maar we dansen natuurlijk niet aan één stuk door, er is tussendoor ook tijd om bij te komen! Halverwege de workshop trakteren we u op muntthee en Turks gebak. En vervolgens gaan we weer verder met deze spetterende dans.

Inclusief;
- Professionele buikdanslerares
- Zaalhuur
- Versieringen
- Thee en Turks gebak
- BTW

Bent u klaar voor een spetterend uitje dat je niet snel zult vergeten? Ervaar dan deze unieke buikdansworkshop!