So You Think You Can Dance Workshop

Prijs: 
€ 25,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
2,0 uur

Bent u op zoek naar een uitje waarbij niemand stil zal blijven zitten? Dan is de So You Think You Can Dance Workshop in Utrecht een geweldig arrangement!

De Workshop
Zowel jong als oud kunnen los tijdens deze workshop. Samen met onze ervaren danslerares kunt u in teamverband een dansact instuderen. Bent u niet zo soepel en danst u normaal gesproken niet de sterren van de hemel? Dat is geen probleem, deze workshop is namelijk geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voorafgaand aan de workshop kunt u kiezen op welke muziek u wilt dansen. Wordt het Rihanna, Prince of Madonna? Voor ons is niets te gek, want het gaat maar om 1 ding, en dat is plezier hebben met vrienden of collega’s.

Tijdens deze workshop wordt toegewerkt naar een schitterend dansoptreden. Aan het eind van de workshop zal de act vastgelegd worden op film, dit is dus een perfect aandenken aan een gezellig middag!

Inclusief
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Waar wacht u nog op? Boek nu de So You Think You Can Dance Workshop Utrecht en binnen de kortste tijd danst u de sterren van de hemel!