Hou van Holland Dag Arrangement

Prijs: 
€ 88,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
8,0 uur

Het Hou van Holland Dagarrangement is een compleet dagprogramma en bestaat uit drie onderdelen (welke natuurlijk ook afzonderlijk geboekt kunnen worden), die samen een beproefde combinatie zijn. Het Hou van Holland Dagarrangement staat garant voor een spetterend bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.

Crazy 88: Het Hou van Holland Dagarrangement gaat van start met het hilarisch gestoorde spelprogramma Crazy 88! Bij aankomst wordt de groep opgevangen door één van onze enthousiaste spelbegeleiders. De groep wordt in teams opgedeeld en Utrecht ingestuurd met de meest uiteenlopende, gekke en ludieke opdrachten. Zodra er één opdracht is vervuld, staat de spelbegeleiding klaar met de volgende knotsgekke opdracht. De groep die de opdrachten op de meest creatieve wijze weet te volbrengen en vast te leggen met de camera, wint!

Borrelvaart: Na het Crazy 88 stadsspel gaat het Hou van Holland Dagarrangement verder met een rustigere vaart. Het gezelschap gaat te water met een anderhalf uur durende Borrelvaart. Geniet van de Utrechtse grachten met onbeperkte Hollandse bar (bier/wijn/fris). Uiteindelijk meren we aan voor het restaurant waar het Hou van Holland Diner zal plaatsvinden.

Hou van Holland Diner: In het restaurant staan één van onze eigen Linda's of Beau's  u al op te wachten. Deze enthousiaste quizmaster deelt de groep op in teams en de algemene kennisronde kan beginnen! Natuurlijk is er ruim de tijd om te genieten van het driegangendiner. Tussen de gangen door worden de overige rondes van het spel gespeeld. Aan het eind van het programma zal blijken wie de meeste kennis van Nederland heeft en wie misschien toch verplicht moet inburgeren.

Voorbeeldprogramma
:
14:00 Crazy 88
17:00 Borrelvaart
18:30 Hou van Holland Diner
22:00 Einde

Inclusief:
- Professionele begeleider

- Consumptie

- Prijs voor het winnende team

- Privé-boot, inclusief schipper en onbeperkte Hollandse bar

- Driegangendiner

- Quizmaster

- Spelmaterialen

- BTW

Let op! U kunt dit groepsuitje ook in Amsterdam reserveren.

TIP! Houdt u toch niet zo heel veel van Holland? Geen probleem, u kunt het Hou van Holland-spel ook vervangen voor een Moorddiner of Popquizdiner.