Flashmob Workshop Utrecht

Prijs: 
€ 25,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
2,0 uur

Bent u op zoek naar een lekker gek uitje in de binnenstad van Utrecht? Mensen overrompelen met jullie fantastische dance moves? Dan is de Flashmob Workshop in Utrecht het perfecte groepsuitje!

De Workshop
Tijdens deze workshop worden muziek, dans, hilariteit en teambuilding perfect samen gebracht.  Met onze ervaren danslerares bereiden jullie een verassend optreden voor. Dit optreden zal vervolgens op een openbare plek ergens in de binnenstad van Utrecht opgevoerd worden, de reacties van het onwetende publiek op uw verassende optreden zijn geweldig!

De workshop begint in een door ons afgehuurde ruimte, waar onze professionele danslerares met jullie aan de slag gaat. U kunt uw muziekkeuze voorafgaand aan de workshop doorgeven. Zodra iedereen de pasjes onder de knie heeft houden we een korte pauze met een drankje, om jullie voor te bereiden op het echte werk.

Zodra iedereen er klaar voor is verplaatsen we naar een openbare plek in het centrum van Utrecht. Vervolgens verassen we alle voorbijgangers met een spetterende choreagrafie! Dit alles wordt op film vastgelegd, zodat u een leuk aandenken heeft aan deze geweldige film.

Inclusief:
- Ervaren danslerares
- Zaalhuur
- Onze garantie op een swingende groepsuitje
- BTW

Op zoek naar een leuk uitje dat niemand zal ontgaan? Boek dan nu de Flashmob Workshop Utrecht!