Ontmasker de Trol Spel Utrecht

Prijs: 
€ 24,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
8
Tijdsduur: 
3,0 uur

Leer je vrienden, familie of collega’s pas echt goed kennen door samen de strijd aan te gaan in het Ontmasker de Trol Spel in Utrecht. Bij dit stadsspel is niemand meer te vertrouwen!

Ontmasker de trol
In het centrum van Utrecht wordt u hartelijk ontvangen door de spelleider. Deze zal de groep in teams opdelen. Vervolgens wordt iedereen apart genomen en wordt verteld of hij/zij de trol is of niet. Zodra iedereen in zijn rol zit kan het spel beginnen!

De spelleider zal u bekogelen met vragen die per team moeten worden opgelost. Maar let op! In ieder team bevind zich een trol die er alles aan doet om het in de soep te laten lopen. Welk team lukt het om de trol te ontmaskeren en het meeste punten te behalen?

Tijdens de ludieke opdrachten in dit spel staat samenwerking centraal, dit arrangement is dus ideaal voor een leuk bedrijfsuitje, groepsuitje of een vrijgezellenfeest. Tijdens het spel is er uiteraard ook tijd voor een drankje in een gezellig café in Utrecht!

Inclusief
- Ervaren spelbegeleider
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Consumptie tijdens de prijsuitreiking
- BTW

Bent u klaar voor een hilarisch groepsuitje in het centrum van Utrecht? Boek dan nu het Ontmasker de Trol Spel Utrecht!

Let op! Ons Ontmasker de Trol Spel is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.