Crazy 88 spelprogramma

Prijs: 
€ 24,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,0 uur

Crazy 88 is een te gek en tegelijk actief spelprogramma in hartje Utrecht en is uitermate geschikt voor als bedrijfsuitje, personeelsfeestje of vrijgezellenuitje.

Bij het Crazy 88-spelprogramma is het de bedoeling dat u gekke en doldwaze opdrachten uitvoert in de binnenstad van Utrecht. Bij aankomst op het Mariaplein staat onze goedgemutste spelbegeleider al te trappelen om samen met u het Crazy 88-spelte spelen. Deze spelbegeleider zal u de materialen overhandigen en de groep in teams opdelen.

Elk team krijgt een camera mee op pad. Op deze camera moeten de opdrachten, die telkens telefonisch worden doorgegeven, op de gevoelige plaat worden gezet. Zo kan nadien iedereen (en ook thuis) nog nagenieten van deze volkomen krankzinnige opdrachten. Want welk team slaagt er bijvoorbeeld in om een echte onvervalste polonaise te maken met vijf Chinezen?

Als elk team de opdrachten zo goed mogelijk heeft weten te vervullen, komt iedereen weer bij elkaar voor een welverdiend drankje. Tijdens deze pauze zal de spelbegeleider de opdrachten nakijken en het winnende team bekend maken.
Ons Crazy 88-spelprogramma is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.

Interesse? Boek dan nu! Dit kan op elke gewenste dag en tijdstip.

Inclusief:
- Begeleiding
- Consumptie
- Digitale camera
- Prijsuitreiking
- Inclusief download foto's
- BTW
- Onze garantie op een doldwaas uitje

Let op! Het Crazy 88-spel is overal en door heel Nederland te spelen. Zou u dit uitje ook bij u in de stad willen spelen? Bel of mail voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.