Maffia Moorddiner Utrecht

Prijs: 
€ 55,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
3,5 uur

Het gaat niet goed in de Utrechtse onderwereld. Een lid van een bekende maffia familie is op klaarlichte dag neergeschoten. De politie heeft een aantal daders opgepakt, waaronder de grote Godfather himself. Maar er is 1 probleem; de puzzelstukjes van dit grote moordmysterie krijgt de politie maar moeilijk in elkaar geschoven. Nu zijn ze genoodzaakt om de hulp in te roepen van een team van detectives om deze moord op te kunnen lossen. Durft u het aan?

Moordspel diner
In de privéruimte van een restaurant ergens in hartje Utrecht zal het moordspel diner plaatsvinden. Zodra iedereen aangeschoven is en geniet van zijn/haar eerste drankje stormen de agenten de zaal binnen met de mededeling dat er een moord is gepleegd. De dader bevind zich vrijwel zeker ergens in uw gezelschap. Het onderzoek kan beginnen! Onze acteurs selecteren een aantal daders uit uw gezelschap. Deze zullen worden omgetoverd tot echte maffiabazen met verschillende accessoires zoals hoeden, sigaren, etc. De rest van uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams. Welk team krijgt de dader achter slot en grendel?

Drie gangen keuze diner
Tijdens dit Maffia Moordspel in Utrecht komt u natuurlijk niets te kort. Tussen de verschillende rondes van het moordspel in worden voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Met zowel vlees- en visliefhebbers als met vegetariërs wordt rekening gehouden.  Er is dus voor ieder wat wils!

Inclusief:
- Acteurs
- 3 gangen diner
- Spelprogramma
- Prijs voor het winnende team
- Spelmaterialen
- Zaalhuur
- BTW

Aan het einde van de avond komen we er achter of het mysterie rondom de geheimzinnige moord kan worden ontrafelt. Wie is de gewetenloze moordenaar en welk team wint?