Magic Dinner Show Utrecht

Prijs: 
€ 60,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
3,5 uur

De Magic Dinnershow bezorgt u een onvergetelijke avond in Utrecht. Geniet samen met uw familie, vrienden of collega’s van de wonderbaarlijke show die onze illusionist u geeft, terwijl u geniet van een heerlijk drie gangen diner.

De Magic Show
Onze doorgewinterde illusionist weet als geen ander hoe hij een publiek moet verwonderen en vermaken. In razend tempo volgt de ene na de andere truc. Zoiets magisch heeft u nog nooit meegemaakt! Blijf opletten want voor u het weet verdwijnen er voorwerpen of worden uw gedachten gelezen. De onderdelen van de show worden afgewisseld met de gangen van het menu. Zo kunt u tijdens het eten rustig genieten van de culinaire hoogstandjes, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets verdwijnt.

Drie gangen menu
Speciaal voor u en uw gezelschap wordt een privé ruimte in een restaurant in Utrecht gereserveerd.
Als iedereen aan de feestelijke tafels heeft plaatsgenomen is het tijd voor een welkomstdrankje. Tussen de rondes van de show door worden voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Met zowel vlees- en visliefhebbers als met vegetariërs wordt rekening gehouden.  Er is dus voor ieder wat wils!

Inclusief
- Zaalhuur
- Professionele illusionist
- Driegangendiner
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
- BTW

Nadat u het restaurant heeft verlaten zult u gegarandeerd terug kijken op een onvergetelijke magische avond met heerlijke gerechten!

Tip! Lijkt u deze Magic Dinnershow wel wat alleen zou u dit uitje in een andere stad willen reserveren? Geen probleem, wij organiseren onze Magic Dinnershows in heel Nederland, neem gerust contact op met een van onze eventmanagers.