Floating and Walking Dinner Utrecht

Prijs: 
€ 85,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
4,5 uur

Wilt u een onvergetelijke avond in Utrecht beleven? In dit arrangement wordt een floating dinner gecombineerd met een stap en hap avondje. Gegarandeerd een geweldige avond met u familie, vrienden of collega’s dus!

Floating Dinner
De Floating and Walking Dinner Utrecht begint met een heerlijk ontspannen vaartochtje. Zodra iedereen aan boord is start de tocht langs verschillende bezienswaardigheden. Na ongeveer 45 minuten gooien we het anker uit bij het eerste restaurant, hier gaat u genieten van het voorgerecht. Als het voorgerecht opgepeuzeld is, stappen we weer aan boord om verder te gaan met de vaartocht. Langs verschillende mooie plekjes varen we door naar het hoofdgerecht.

Walking
Na het hoofdgerecht wordt de toch per voet vervolgd. Tijdens deze standswandeling langs verschillende leuke plekken kunt u echt de sfeer van Utrecht proeven. We eindigen bij het laatste restaurant, waar het overheerlijke dessert de kers op de taart is!

Drie gangen diner
Er is voldoende keuze in gerechten. Met zowel vlees- en visliefhebbers als met vegetariërs wordt rekening gehouden. Er is dus voor ieder wat wils!

Programma
Dit is een voorbeeldprogramma van het Floating and Walking Dinner in Utrecht:
17:00 Varen
18:00 Voorgerecht
18:45 Varen
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

Inclusief:
- Professionele gids
- Boothuur
- Schipper
- Drie gangen diner
- BTW

TIP! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen kunt u dit uitje gewoon reserveren.