Crazy Walking Dinner Utrecht

Prijs: 
€ 60,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,5 uur

Bent u klaar om uw familie, vrienden of collega’s eens van een heel andere kant te zien? Met dit verassende uitje voeren jullie samen de meest uitzinnige opdrachten uit in het centrum van Utrecht.

Het Spel
Het Crazy walking diner game is een compleet avondarrangement. Bij aanvang  wordt u opgevangen door onze gemotiveerde spelleider. Na een kennismaking wordt het verloop van de avond gepresenteerd. Houdt u ook wel van een wedstrijd? Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we een aantal teams vormen. Maar als u liever met de hele groep bij elkaar blijft is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Ons Crazy Walking Diner Game bestaat uit een drietal spelrondes waarbij we opdracht geven tot het uitvoeren van de meest komische en gekke opdrachten. De spelleider is hierbij niet aanwezig, dus u kunt zich helemaal uitleven! De opdrachten moeten natuurlijk wel vastgelegd worden als bewijs, daarom krijgt ieder team een camera mee, zodat de spelleider uiteindelijk precies kan zien hoe de verschillende teams de opdrachten uitgevoerd hebben.

Drie gangen diner
De hilarische spelrondes worden afgewisseld met de gangen van een heerlijk diner. Om u zoveel mogelijk van Utrecht te laten zien, zorgen wij ervoor dat er 3 verschillende gangen, bij 3 verschillende restaurants worden geserveerd. Natuurlijk kunt u uitgebreid genieten van alle gangen en zorgen we ervoor dat u altijd de keuze heeft tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Het programma
Ons  voorbeeldprogramma ziet er als volgt uit:
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Inclusief
- Enthousiaste spelleiding
- Spelmaterialen
- 3-gangen diner
- BTW

Boek ons Crazy Walking Diner Game en kom er snel achter wie u familie, vrienden of collega’s echt zijn. Welk team krijgt volslagen vreemden aan het lachen en lukt het een polonaise te formeren met op zijn minst 5 Chinezen?

Liever alleen een walking Dinner? Dat kan: Hap en Stap Utrecht.