Pokerdiner

Prijs: 
€ 60,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
4,0 uur

U hoeft niet bang te zijn om een gokje te wagen, want tijdens ons Pokerdiner zit u altijd goed. Zet uw beste beentje voor en uw pokerface maar op, want tijdens dit groepsuitje gokken wij er naar hartenlust op los!

We beginnen dit uitje met een onvervalste pokerworkshop. Tijdens deze pokerworkshop zal onze geslepen pokerinstructeur alles uit de kast halen om u de fijne kneepjes van het pokervak bij te brengen. Flush, Taxes Hold 'm en Dalles let 'm go: hij schut ze zo uit z'n mouw, alsof het niets is.

Als iedereen de basisbeginselen van het pokeren onder de knie heeft komen de fiches tevoorschijn. We gaan een echt potje pokeren. Tijdens dit potje kunt u uw zojuist geleerde kunsten vertonen. Want wie weet in het heetst van de strijd zijn hoofd koel te houden en zijn pokerface in de plooi te houden? U zult er tijdens dit groepsuitje achter komen.

Nadat de rook weer een beetje is opgeklaard, gaan we lekker eten. U kunt plaatsnemen achter de gedekte tafels waar u een lekker driegangendiner geserveerd krijgt.

Inclusief:
- Professionele pokerleraar
- Zaalhuur
- Materialen
- Driegangendiner
- BTW

Tip! U kunt er ook voor kiezen om alleen de pokerworkshop te reserveren. Deze workshop is de hele week te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.